Posoflu kadınlardan mavi kapak kampanyası

Posoflu kadınlardan mavi kapak kampanyası

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 'Her kapak bir engeli aşar' sloganıyla 'mavi kapak' kampanyası başlatan Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Kadınlar Komisyonu, topladıkları 100 kilogramlık mavi kapağı zabıta ekiplerine teslim etti.

2012.12.13 11:48 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Posoflu kadınlardan mavi kapak kampanyası

Kadınlar Komisyonu üyeleriyle birlikte mavi kapakları zabıta ekibine teslim eden İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Balcı, "Belediyemizin düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projesi olan 'mavi kapak' kampanyasına destek vermek istedik. Yaklaşık 100 kilo mavi kapak topladık. Kampanyamız, bundan sonra da devam edecek. İnegöl Belediyesi'ne bu çalışmadan ötürü teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza bir tekerlekli sandalye kazandırmak için, bu çalışmaya destek veren ve verecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz" dedi.
Mavi Kapakları teslim alan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Yakup Çakır ise, "İnegöl Posoflular Kültür Derneği Kadınlar Komisyonuna ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz. Tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine teslim etmek üzere kendisine teslim edeceğiz. Şu aşamaya kadar 8 adet tekerlekli sandalye teslimatımız oldu. 2000 kilo kapağı ilgili kuruma teslim ettik" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:48 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:48 - HABER MERKEZİ
A