Polislere kızdı intihara kalkıştı

Polislere kızdı intihara kalkıştı

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde 7 katlı bir apartmanın çatı katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 42 yaşındaki H.H., Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Emniyet Müdürü İlyas Karpınar tarafından ikna edilerek indirildi.

2013.05.02 16:20 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:20 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Polislere kızdı intihara kalkıştı

 Ekonomik sıkıntıları bulunan H.H.'nin, sabah saatlerinde kendisini durduran ekibin trafik cezası keserek, motosikletini otoparka çektiği ortaya çıktı.

İlçe merkezindeki 7 katlı Zuhal Apartmanı'nın çatı katında saat 10.00 sıralarında bir kişiyi görenler polise haber verdi. Sevk edilen ve çatıya çıkan polis ekibi, evli ve 1 çocuk babası H.H.'yi inmesi için ikna etmeye çalıştı. H.H.'nin atlama olasılığına karşın itfaiye ekipleri branda açtı. Heyecanlı bekleyiş sırasında H.H.'nin oturduğu duvardan zaman zaman sarkması çevredekileri heyecanlandırdı.

H.H.'nin inmemekte direnmesi üzerine çalıştığı halı yıkama fabrikasından iş arkadaşları çağırıldı. İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar ve Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, olay yerine geldi ve hemen çatı katına çıkarak H.H.'yi intihardan vazgeçirmeye çalıştı. H.H., ekonomik sorunları bulunduğunu, son olarak trafik cezası kesildiğini belirterek, bütün bunların kendisini üzdüğünü söyledi. Başkan Alıcık ve Emniyet Müdürü Karpınar, yardımcı olacaklarını belirtti. Yaklaşık 1.5 saat süren ikna çalışması ardından H.H.'nin eşi ve kızı da olay yerine getirildi. Bunun üzerine ikna olan H.H., çatıdan indirildi, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve Psikiyatri servisinde tedavi altına alındı.

Bu sabah kasksız ve ehliyetsiz olarak motosiklet kullandığı için kendisine 154 TL ceza kesilen, motosikleti de trafik otoparkına götürülen H.H.'nin polislere "Yapmayın. motorumu bağlamayın" diye yalvardığı, polislerin "Yapacak birşey yok" sözleri üzerine  "Ben de kendimi atarım" dediği kaydedildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 16:20 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:20 - HABER MERKEZİ
A