Polis ve jandarmadan 66 servis şoförüne eğitim
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 66 öğrenci servis şoförüne bilgilendirme eğitimi yapıldı. Mudurnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, "Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz " dedi.
2024.10.02 11:09 - Son Güncellenme: 2024.10.02 11:09 - Güncel - İHA
Bolu'da jandarma ve polis ekiplerinin bilgilendirme toplantıları devam ediyor. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı taşıma erişim kapsamında, okullarda taşıma yapan servis şoförlerine ve okul müdürlerine yönelik taşıma güvenlik toplantısı düzenlendi. Taşımalı eğitimin yıl boyunca güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için şoförlere önemli uyarılar yapıldı. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde gerçekleştirildi.
Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mürsel Sarı, "Eğitim öğretimin gerçekleştirilmesinde siz şoförlerimiz, taşımalı eğitim yaptığımız Mudurnu'da, eğitimin en önemli paydaşlarından birisiniz. Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz. Sizlerin de bu kapsamda dikkat etmeniz gereken şeyler çok fazla. Bu doğrultuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor" dedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:32
-
01:39
-
01:41
-
01:10
-
01:40
En Çok Okunanlar
- 23 kiloya kadar düşen Nihal Candan...
- Türkiye'de 250'ye yakın şubesi olan...
- Akaryakıta Cumhuriyet tarihinin en büyük...
- Asık suratla gelen şöhret: Milyonluk surat
- Ünlü markete şok: Piyasadan toplatılıyor
- Bursa'ya geliyordu! Felaketi yaşadı!
- Bursa'da vatandaşın canına tak etti! Bir...
- Bursa'nın meşhur pazarı eski yerine kavuştu!
- Bursa'da kahraman otobüs şoförü YKS...
- Bursa'da genç kız gözyaşlarına boğuldu!...
- Bursa'da turistlerin gözdesi o bölgede...
- Bursa'da gece yarısı korkutan kaza!...
- İsrail, İsfahan nükleer tesisini vurdu
- Bursa'da 60 işçiyi mağdur eden patron...
- Bursa'da fabrika yemeği hastanelik etti! 1...