Polis, nefes borusu tıkanan sürücüyü heimlich manevrası ile kurtardı
Gaziantep'te, yediği atıştırmalığın soluk borusunu tıkması sonucu nefessiz kalan sürücü, aracını çektiği uygulama noktasındaki polis tarafından yapılan heimlich manevrasıyla kurtarıldı. Polisin sürücüyü kurtardığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
2023.07.06 13:42 - Son Güncellenme: 2023.07.06 13:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
Olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi trafik uygulama noktasında meyana geldi. İddiaya göre, bir sürücü aracıyla hareket halindeyken yediği atıştırmalık soluk borusunu tıkadı. Soluk borusunun tıkanması sonucu nefessiz kalan sürücü, aracını güçlükle polis uygulama noktasına çekti. Bir süre nefessiz kalan sürücü, aracını çektiği uygulama noktasındaki polis tarafından yapılan heimlich manevrasıyla kurtarılırken o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
"İhtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayız"
Konu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan paylaşımda ise, "İhtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayız. Uygulama noktamıza gelerek panikle aracından inen vatandaşımızın nefes alamadığını ve boğazına nesne kaçtığını fark eden görevlilerimizce hayati müdahalede bulunulmuştur" ifadelerine yer verildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:14
-
12:15
-
00:47
-
02:00
-
01:43
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde korkutan...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Başkan Çelik'ten Muşspor maçı sonrası flaş...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Hurda teklifi TBMM'de! İşte ÖTV...
- Türk futbolunda ortalık karıştı! Adana...
- Bursa'da voleybola yoğun ilgi!
- Kuzey Makedonya'da boykot başarılı oldu
- Bursalılar dikkat! O bölgede trafikte...
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- Uludağ değil, Orhangazi!
- Bursaspor Muş'tan 1 puanla dönüyor!
- Ege Denizi sallanmaya devam ediyor!
- Trafik kazasında hayatını kaybetmişti!...