Polis kardeşi açığa alınan başçavuş beylik tabancası ile intihar etti

Polis kardeşi açığa alınan başçavuş beylik tabancası ile intihar etti

ERZURUM İl Jandarma Komutanlığında görevli 38 yaşındaki Jandarma Başçavuş Kenan Mercan evinde beylik tabancası ile intihar etti. Mercanın polis kardeşinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis olan kardeşinin açığa alınmasına üzüldüğü ifade edildi.  

2016.07.28 16:25 - Son Güncellenme: 2016.07.28 16:25 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Polis kardeşi açığa alınan başçavuş beylik tabancası ile intihar etti
02:31 Erzurum'da intihar eden Astsubay memleketi Sivas'ta toprağa verildi

İLGİLİ VİDEO

Erzurum'da intihar eden Astsubay memleketi Sivas'ta toprağa verildi

Olay merkez Yakutiye ilçesi, Aşağı Köşk Mahallesindeki Adım Apartmanı'nda meydana geldi. Eşinin küçük çocuğunu dün gece uyutmaya çalıştığı bir sırada mutfağa giden ve kapıyı kilitleyen Kenan Mercan, başına dayadığı beylik tabancasının tetiğini çekerek intihar etti. Silah sesi üzerine mutfağa koşan eşi kapıyı açamayınca komşulardan yardım istedi. Kapıyı kırıp içeri girenler Mercan'ın kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. Evli ve iki erkek çocuğu babası Kenan Mercan'ın cenazesi, bugün il jandarma Alay Komutanlığında yapılan törenin ardından karayolu ile memleketi Sivas'a gönderildi.

Öte yandan ölüm haberi arkadaşlarını yasa boğarken yakınları Mercan'ın hiçbir sıkıntısının olmadığını sadece FETÖ/PDY soruşturması kapsamında polis olan kardeşinin açığa alınmasına üzüldüğü bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.28 16:25 - Son Güncellenme: 2016.07.28 16:25 - HABER MERKEZİ
A