Plaj voleybolu heyecanı Bursa Nilüfer'de başlıyor

Plaj voleybolu heyecanı Bursa Nilüfer'de başlıyor

BURSA'da ilk defa Nilüfer İlçesi'nde düzenlenecek Balkan Plaj Voleybolu turnuvasına Bulgaristan, Sırbisten, Romanya, Yunanistan, Kosova ve Türkiye'den erkek ve kadın 36 takımın katılacağı açıklandı.

2016.06.01 12:49 - Son Güncellenme: 2016.06.01 12:49 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Plaj voleybolu heyecanı Bursa Nilüfer'de başlıyor

3-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak turnuva öncesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci ortak bir basın toplantısı düzenledi. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanında Nilüfer Belediyesi'nini yaptırdığı yeni tesisin kapılarını ilk kez Balkan Plaj Voleybolu ile kapılarını açacağını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "İlçemizi, örnek tesislerle spor merkezi yaptık. Yakında da İbrahim Yazıcı Stadı ve cimnastik salonumuz da hizmete gidiyor" dedi.

Voleybol Federasyonu Direktörü Oğuz Değirmenci ise şunları söyledi: 

"Turnuva Dünya Klasmanına puan verdiği için önemli takımlar mücadele edecek. Türkiye'nin en iyi sporcularından oluşan 8 erkek, 5 kadın olmak üzere toplam 13 takım mücadele verecek. 5000 Euro para ödüllü olan turnuvada kategorisinde ilk dörde girenlere dağıtılacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.06.01 12:49 - Son Güncellenme: 2016.06.01 12:49 - HABER MERKEZİ
A