"PKK'lı terörist, HDP'li vekilden yardım istedi" iddiası

"PKK'lı terörist, HDP'li vekilden yardım istedi" iddiası

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan PKK'lı bir teröristin HDP'li bir milletvekiline gönderdiği iddia edilen SMS ortaya çıktı.

2016.03.08 14:37 - Son Güncellenme: 2016.03.08 14:37 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
"PKK'lı terörist, HDP'li vekilden yardım istedi" iddiası

Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, operasyonların aralıksız devam ettiğiDiyarbakır'ın Sur ilçesinde ağır darbe alan ve köşeye sıkışan PKK'lı teröristler, yaralı teröristlerin tahliyesi için HDP heyetine "çatışma bölgesine girmeleri" çağrısında bulunuyor.

Sur'da bulunan bir teröristin cep telefonuyla HDP'li bir milletvekiline gönderdiği iddia edilen kısa mesaj dikkat çekti. Mesajda, "Bakın durum artık hiç basit değil, şu an yanımızda 5 tane cenaze var, daracık bir bodrumdayız. 3 ayrı yerde enkaz altında insanlar var. Çıkaramıyoruz. Ambulans gelse dahi yaralıları taşıyacak, bilinci açık olan kimse yok şuan. Bilinci açık olan 7 kişi var sadece. Heyetin acilen içeri girmesi gerekiyor" ifadeleri yer alıyor.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2016.03.08 14:37 - Son Güncellenme: 2016.03.08 14:37 - HABER MERKEZİ
A