Pizzacıda mide bulandıran görüntüler: Hamuru öptü, eldivensiz elleriyle yoğurdu
Malezya'da bir pizza dükkanının çalışanının paylaştığı görüntü sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Görüntülerde ismi açıklanmayan bir adam pizza hamurunu öperken poz verdi.
2024.10.10 11:47 - Son Güncellenme: 2024.10.10 11:47 - Dünya - MYNET
Malezya'da bir pizza dükkanının çalışanı yaptığı paylaşımla kullanıcılarının ilgisini çekti. Eldiven takmayan ve maskesini indiren çalışan bir elinde hamur tutarak poz verdi. O anların sosyal medyadan ifşalanması üzerine tepkiler gecikmedi. Hamurla poz veren çalışan daha sonrasında pizza kesici ve bıçak kullandı.
Olayın sosyal medyada gündem yaratmasından sonra şubenin kapatıldığı ve çalışanın işine son verildiği açıklandı. Olaya ilişkin yapılan açıklamada, "Önlem olarak İlgili şubeler dezenfeksiyon ve temizlik amacıyla geçici süreliğine kapatılacaktır. Dezenfeksiyon süreci tamamlandıktan ve tüm güvenlik önlemlerinin gerektiği şekilde uygulandığı onaylandıktan sonra şube yeniden açılacaktır." ifadelerine yer verildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:13
-
09:25
-
00:34
-
00:43
-
01:06
En Çok Okunanlar
- Bursa'da acı kayıp! Mahallenin sevilen...
- Bursa'da gece yarısı tüyler ürperten olay!
- Sanayide kaza sonrası meydan savaşı!
- Bursa diken üstünde! Uzmanlardan uyarı geldi
- Bursa'nın merkezindeki park fena karıştı!...
- Ülke siren sesleriyle yıkıldı! Halk...
- Bursa'ya kritik uyarı! 4 güne dikkat çekildi
- Elektrikli araçlarda büyük yanılgı: Ceza...
- 123 yıllık dev şirket iflas etti!
- Kontrolden çıkan araç can aldı! Ünlü iş...
- Kamu görevlisi kılığında dev vurgun! Bursa...
- Kardeş cinayeti: Ağabey ve baba gözaltında
- Bursa'nın o ilçesine açılıyor! Önünde sıra...
- Bursa'da iflas bayrağını çeken şirketin...
- Bursa'da "şok evler" adresine operasyon!