Piyasaya sahte para süren şahıslar tutuklandı

Piyasaya sahte para süren şahıslar tutuklandı

İzmir'de cep telefonlarını satmak isteyen kişilere sahte para ile ödeme yaparak dolandıran 3 kişi, bir giyim mağazasında suçüstü yakalanıp tutuklandı.

2022.04.20 11:08 - Son Güncellenme: 2022.04.20 11:09 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Piyasaya sahte para süren şahıslar tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı kişilerin sahte para ile dolandırıcılık yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, H.Ç., S.B. ve M.D.'nin, internet uygulamaları üzerinden cep telefonlarını satmak isteyenler ile iletişime geçip, buluştuklarını ve sahte parayla alışveriş yaptıklarını belirledi.

Takibe alınan şüpheliler, 17 Nisan'da, bir giyim mağazasında sahte parayla alışveriş yaparken suçüstü yakaladı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda sahte olduğu belirlenen toplam 19 bin 800 TL, 50 euro ve 50 dolar, 1 ruhsatsız tabanca ve 5 mermi ile 0.27 gram metamfetamin ele geçirildi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.04.20 11:08 - Son Güncellenme: 2022.04.20 11:09 - HABER MERKEZİ
A