Piyangodan üçüncü kez ikramiye çıktı
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan anne-kızın başına talih kuşu üçüncü kez kondu.
2011.07.27 16:52 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Dünya - HABER MERKEZİ
Şanslı aile son olarak kazı kazan biletinden çıkan 100 bin doların keyfini çıkarıyor.
Kimberly McCauley'nin biletine çıkan para, bundan önce annesine vuran iki ikramiyenin yanında gene de mütevazı kalıyor.
15 BUÇUK MİLYON KAZANMIŞTI
Kimberly'nin annesi, 1991 yılında New York piyangosunda turnayı gözünden vurmuş ve 15 buçuk milyon dolarlık büyük ikramiyenin sahibi olmuştu.
McCauley'ler daha sonra 2007 yılında Kuzey Carolina eyalet piyangosunda şanslarını denemenin karşılığında 161 bin dolar kazanmışlardı.
Kimberly McCauley, ''Bugüne değin evin talihlisi annemdi, bana çıkacağını hiç sanmazdım.'' diyerek sevincini ifade etti.
Anne-kız piyango idaresine birlikte giderek paralarını topladılar.
ABC kanalına konuşan piyango yetkilisi Ryan Kennemur, McCauley ailesinin kendilerini görmeye geldiğinde gayet sakin durduklarını söyledi.
PİYANGO TALİHLİSİ OLMAYA ALIŞTI
Ryan Kennemur, ''Piyango talihlisi olmaya belli ki artık alışmışlar.'' diyor.
Kimberly McCauley, son ikramiyeden çıkan para ile üniversite eğitim borçlarını geri ödeyeceğini ve kendisine yeni bir araba alacağını açıkladı