"Pis Türk" denince çileden çıktı!

"Pis Türk" denince çileden çıktı!

Almanya 4. Lig ekibi Babelsberg'in Türk Teknik Direktörü Cem Efe, ırkçılığa maruz kaldıkları maç sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

2015.11.03 15:50 - Son Güncellenme: 2015.11.03 15:51 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Pis Türk" denince çileden çıktı!

Babelsberg ile FSV Zwickau arasında oynanan ve 0-0 sona eren mücadele, saha içinde yaşanan ırkçılık olaylarıyla gündem oldu.

Maçtan sonra bir basın toplantısı düzenleyen Babelsberg Teknik Direktörü Cem Efe, FSV Zwickau teknik ekibinin bir pozisyonda oyuncuları Enes Uzun'a "Pis Türk" ifadesini kullandığını söyledi. Bu durumun kabul edilemez olduğunu söyleyen Efe, futbolun ayrıştırıcı değil birleştirici olması gerektiğini ifade etti.

Basın toplantısı esnasında oldukça sinirli olduğu gözlenen Cem Efe, yaşanan bu olayın aslında buzdağının görünen yüzü olduğunu ve daha anlatmadıkları birçok olayın da başlarından geçtiğini sözlerine ekledi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.11.03 15:50 - Son Güncellenme: 2015.11.03 15:51 - HABER MERKEZİ
A