Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıkları başladı!

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıkları başladı!

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.

2024.04.29 08:34 - Son Güncellenme: 2024.04.29 08:35 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıkları başladı!

Kaan Yıldırım ile uzun süredir aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz ağustos ayında sevgilisi ile İngiltere'ye tatile gitmişti. Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, Yıldırımı da etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Kaan Yıldırım da, Deniz'in kısa sürede binlerde beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Deniz, bu paylaşımından günler sonra ise parmağında tektaş olduğu görülen bir karesini yayınlayarak; evlilik teklifi aldığı yönündeki iddiaları doğrulamış olmuştu.

"ARAMIZA KİMSE GİREMEZ"

Geçtiğimiz aylarda birlikte 'Öteki' adlı tiyatro oyununun galasına katılan ünlü çiftten Deniz, Yıldırım ile fotoğraf çektirdiği sırada kolunda olan çantasını diğer koluna geçirmişti.

Bu hareketi dikkat çeken güzel oyuncu, "Aşkımızın arasına çanta girmesin. Diğer koluma alayım. Aramıza kimse giremez" diyerek aşkını bir kez daha ilan etmişti.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu sene nikah masasına oturacak olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Yaz aylarında evlenmeyi düşünen ikili, ilk olarak gelinlik ve damatlık için arayışa girdi.

Sevgililer, birlikte oturacakları ev için de alışveriş yapmaya başladı. Deniz, setten kalan zamanlarında düğün ve ev için yapılacaklara vakit ayırıyor. İki oyuncuya ailesi ve arkadaşları da bu süreçte destek veriyor.

YAKIN ZAMANDA BELİRLENECEK

Evlenmelerine kısa bir süre kalan çift, yakın zamanda düğün yerini belirleyecek.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.04.29 08:34 - Son Güncellenme: 2024.04.29 08:35 - HABER MERKEZİ
A