Piknik kabusa dönüştü

Piknik kabusa dönüştü

ERZURUM'da arkadaşları ile piknik yapan 10 yaşındaki Sudenaz Kahraman, patates haşladıkları tenekenin kapağını açınca yüzünün büyük bir bölümü yandı.

2013.04.17 10:49 - Son Güncellenme: 2013.04.17 11:33 - Güncel
A
Piknik kabusa dönüştü
02:02 Piknik faciaya dönüştü

İLGİLİ VİDEO

Piknik faciaya dönüştü

Merkez Yakutiye İlçesi'nde oturan, Edip Somunoğlu ilköğretim Okulu 4'ncü sınıf öğrencisi Sudenaz Kahraman arkadaşları ile birlikte evlerinin önündeki bahçede piknik yapmak istedi. Evlerinden yiyecek bir şeyler getiren Sudenaz ve arkadaşları içerisini su ile doldurdukları zeytinyağı kutusunda patates haşlamak istedi. Yaktıkları ateşin üzerine tenekeyi koyan ve kapağını sıkıca kapatan çocuklar bir süre sonra patateslerin haşlanıp haşlanmadığını kontrol etmek istedi. Sudenaz, kapağını açtığı tenekenin düdüklü tencere gibi patlaması nedeniyle yüzünün büyük bölümü yandı. Çocukların haber vermesi üzerine Sudenaz Kahraman ailesi tarafından götürüldüğü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Bir haftadan bu yana tedavi gördüğü Yanık Merkezi'nde giderek iyileşen Sudenaz Kahraman, derslerinden geri kalmamak için hastanede görevli öğretmen Halil Elitok tarafından eğitim-öğretimine devam ediyor. Bundan böyle kendisine zarar verecek, ailesini de üzecek hiçbir şey yapmayacağına söz veren Sudenaz Kahraman, şöyle dedi:

"Tenekeyi su ile doldurup içerisine haşlanması için patates attık. Daha sonra ağzını kapatıp kaynamasını bekledik. Su kaynıyor mu, diye bakmak için kapağı açtığımda patlama oldu. Çok korktum. Doktor amcalar sayesinde kısa sürede iyileşip evime gideceğim. Hastanede öğretmen olması çok güzel. Derslerimden geri kalmamış oluyorum."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.17 10:49 - Son Güncellenme: 2013.04.17 11:33 - Ramazan Acar
A