Pes dedirten kaza

Pes dedirten kaza

ERZURUM- Kars karayolunun Hamam Deresi mevkisinde eşi Ethem Korkmaz'ın kullandığı kamyonda yolculuk yapan Saime Korkmaz, virajda kapının açılması üzerine yola düşerek yaralandı.

2013.07.11 11:43 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Pes dedirten kaza
03:29 Pes dedirten kaza

İLGİLİ VİDEO

Pes dedirten kaza

Saime Korkmaz, olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Sürücü Ethem Korkmaz, "Hınıs'tan Erzurum'a dönüyorduk. Virajı alırken kapı aniden açıldı ve eşim aşağı düştü. Yanında oturan 15 yaşındaki yeğenim tutmaya çalıştı ama başaramadı" dedi.

Kaza, 10 Temmuz günü sabah saatlerinde Erzurum- Kars karayolunun Hamam Deresi mevkisinde meydana geldi. İstanbul'da yaşayan yeğeni Taner Korkmaz'ı (15), eşi Saime Korkmaz ile birlikte muayene için kamyonuyla hastaneye götürmek isteyen Ethem Korkmaz, 25 FY 290 kamyonla virajı alırken, iyi kapatılmayan kapı açıldı. Muhtemelen kapıya yaslanan Saime Korkmaz, araçtan yola  düştü. Frene yüklenen ve kamyonu 20 metre ileride durduran Ethem Korkmaz yeğeni ile birlikte eşinin yanına koştu. Kanlar içinde kalan eşini görünce şok yaşayan Ethem Korkmaz'ın imdadına diğer sürücüler yetişti. Yoldan geçen vatandaşlar, cep telefonuyla 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istedi. Saime Korkmaz, gelen ambulansla Erzurum'a getirildi ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil Serviste yapılan müdahalede Saime Korkmaz'ın vücudunun değişik yerlerinde yara, elinde kırık ve bacağında incinme olduğu tespit edildi. Yaşadığı büyük şok nedeniyle polise uzun süre ifade veremeyen Ethem Korkmaz daha sonra şunları anlattı:

"Erzurum'un Sütevleri semtinde oturuyoruz. Hınıs ilçesine kamyonla yük götürecektim. Orada akrabalarımız olduğu için eşimi ve bir süre önce yanımıza gelen yeğenimi de götürdüm. Ben yükü boşaltırken onlar da Hınıs'taki akrabalarımızı ziyaret etti. Yeğenim Taner Korkmaz bir süre önce ameliyat olmuş ve bacağındaki platinin alınması gerekiyordu. Eşimle birlikte Hınıs'tan dönerken onu da hastaneye götürecektik. Fakat Erzurum'a 12 kilometre kala oturduğu taraftaki kapı virajı alırken aniden açıldı ve eşim aşağı düştü. Yanında oturan yeğenim, tutmaya çalıştı ama başaramadı. Ben ve yeğenim bir an donup kaldık. Kamyonu durdurdum. Koşarak yanına gittik. Her tarafı kan olmuştu. O sırada olayı gören birkaç kişi yardımımıza koştu. Ben şokta olduğum için eşime yardım edemiyordum. Ambulans çağırdılar ve bizi hastaneye gönderdiler. Çok şükür eşimin sağlık durumu iyi."

Acil Servis'te gün boyu doktor kontrolünde tutulan evli ve 5 çocuk annesi Saime Korkmaz, tedavisinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.11 11:43 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:43 - HABER MERKEZİ
A