Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu

Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın şehit olduğunu, 2 askerin ise yaralandığı söylendi.

2022.06.12 09:25 - Son Güncellenme: 2022.06.12 11:47 - Güncel
A
Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım ve Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

ŞEHİT ATEŞİ SİVAS'A DÜŞTÜ

Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın Sivas'taki ailesine şehadet haberi verildi. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Yıldırım'ın Sivas'taki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehit Yıldırım'ın kent merkezine bağlı Gazi köyünde yaşayan ailesine askeri yetkililerce acı haber verildi. Şehidin babası Cemal, annesi Hatice ve aile bireylerini askeri yetkililer ile yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

ACI HABER ORTAYA ÇIKTI

Şehit Yıldırım'ın son izninde memleketi Sivas'a gelerek Düriye Yıldırım ile nişanlanıp resmi nikah kıydıkları, Kurban Bayramı'nın hemen sonrasında düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

ACI HABER GELDİ: ŞEHİDİN GAZİANTEP'TEKİ AİLESİNE ŞEHADET HABERİ ULAŞTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Ali Çap'ın Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Şehit Çap'ın (26), Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililerce acı haber verildi. Şehidin aile bireylerini askeri yetkililer ile yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.06.12 09:25 - Son Güncellenme: 2022.06.12 11:47 - Sevcan Sarıkaya
A