Pelkas: Emre hocamızın gelişinden sonra daha iyi oynuyoruz

Pelkas: Emre hocamızın gelişinden sonra daha iyi oynuyoruz

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Dimitris Pelkas, Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan "Günün Röportajı" programına konuk oldu ve soruları yanıtladı. 26 yaşındaki yıldız futbolcu açıklamalarında, "Özellikle Emre hocamızın gelişinden sonra daha iyi oynuyoruz. Oyunla ilgili daha değişik fikirleri düşünüyoruz. Kendisi de çok büyük deneyim sahibi." ifadelerini kullandı.

2021.04.28 17:44 - Son Güncellenme: 2021.04.28 17:45 - Spor
A
Pelkas: Emre hocamızın gelişinden sonra daha iyi oynuyoruz

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Dimitris Pelkas, Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan "Günün Röportajı" programına konuk oldu ve soruları yanıtladı.

İşte Yunan futbolcunun açıklamaları şu şekilde:

"Bu sene ilk kez bu şekilde bir kamp programı yaptık. Maçtan iki gün önce buraya geldik. Daha iyi hazırlanıyoruz, en azından maç günü daha az yorgun olacağız. Takım halinde hep birlikte bir arada olduğumuz için daha iyi analiz yapıp, daha iyi hazırlanabiliyoruz. Ayrıca otel çok güzel. Maça hazırlanmak için gerekli koşullar da var.

'ÖNCELİKLE KENDİ OYUNUMUZA BAKIYORUZ'

Her maça farklı bakıyoruz. Her maça %100 hazırlanıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Kazanmamız gerekiyor. Karşımızda (Aytemiz Alanyaspor) son 2-3 senedir iyi oynayan ve rakipleri zorlayan bir rakip var. Çok koşuyorlar, çok mücadele ediyorlar. Biz öncelikle kendi oyunumuza bakıyoruz. Neleri iyi yapabilirize yönelmeliyiz. Yarınki maçta da elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterip, başarılı bir şekilde döneceğimize inanıyorum. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.28 17:44 - Son Güncellenme: 2021.04.28 17:45 - Gülcan Tekin
A