'Pek gizli yürüyen bir şey yok'

'Pek gizli yürüyen bir şey yok'

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bugün akşam saatlerinde geldiği Diyarbakır'da dini ve kanaat önderleriyle basına kapalı bir toplantı yaptı.

2013.02.21 10:46 - Son Güncellenme: 2013.02.21 10:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
'Pek gizli yürüyen bir şey yok'

Atalay, toplantı öncesi gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Dün akşam saat, 19.45'te Diyarbakır'a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, geçiş güzergahında alınan sıkı güvenlik önlemleri altında Green Park Otel'e geldi. Bölgedeki kanaat ve dini liderler ile görüşmeye gelen Bakan Atalay, otele girişte gazetecilerin İmralı'ya gidecek ikinci BDP heyeti ile ilgili sorusuna, "Bu konuda açıklama yapmayacağım. Kendi programımı uygulamak üzere Diyarbakır'a geldim. Bu konuda pek açıklama yapmıyoruz o süreçle ilgili biz genelde. En az konşuyoruz, süreç zedelenmesin diye. Olduğu zaman da zaten öğreniyorsunuz. Pek de gizli yürüyen bir şey yok zaten. Oldukça şeffaf yürüyor süreç. Dolayısıyla ben bir değerlendirme yapmayacağım" diye yanıtladı.

DHKP-C operasyonu ile ilgili soruya ise Atalay, "Arkadaşlar yarın açıklama yapacağım sizlerle yarın biraraya geleceğiz" dedi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, daha sonra basına kapalı olarak yapılacak toplantıda, bölgenin dini ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın otele gelmesinden yaklaşık bir saat öncesinde kanaat önderleri toplantının yapılacağı salona alındı. Otel çevresinde ve otel içerisinde sıkı güvenlik önlemi aldı. Otelin her katında ve lobide sivil ve resmi polisler adeta kuş uçurtmadı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.02.21 10:46 - Son Güncellenme: 2013.02.21 10:47 - HABER MERKEZİ
A