Patlama sonrası oluşan hasar gün aydınlanınca daha da netleşti

Patlama sonrası oluşan hasar gün aydınlanınca daha da netleşti

KAĞITHANE'deki Adımlar Dergisi'nin bürosundaki patlamanın binaya ve çevreye verdiği hasar günün aydınlanmasıyla birlikte daha da belirginleşti. Bazı evlerin ve dükkanların camlarında kırık ve çatlaklar olduğu görüldü.

2015.03.26 08:16 - Son Güncellenme: 2015.03.26 08:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Patlama sonrası oluşan hasar gün aydınlanınca daha da netleşti
03:49 Patlamanın ardından yeni görüntüler

İLGİLİ VİDEO

Patlamanın ardından yeni görüntüler

Dün akşam saat 19.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi üzerindeki "İslami Büyük Doğu Akıncıları Cephesi" (İBDA-C) örgütüne yakınlığıyla bilinen aylık "Adımlar Dergisi"nin ofisinin giriş kapısı önüne bırakılan bombanın patlaması sonrası 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Günün aydınlanmasıyla birlikte de patlamanın yaşandığı binada ve çevresinde oluşan maddi hasar daha da netleşti.


Şiddetli patlamayla birlikte ofisin bulunduğu kattaki duvarların çöktüğü, çevredeki ev ve işyerlerinin camlarında kırıklar ile çatlaklar oluştuğu görüldü. Öte yandan polis ekiplerinin binanın önündeki tedbir amaçlı bekleyişi de sürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.03.26 08:16 - Son Güncellenme: 2015.03.26 08:16 - HABER MERKEZİ
A