''Partinin çile çekenleri burada''

''Partinin çile çekenleri burada''

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıdı. AB Bakanı Bağış, "Sayın Başbakanımızın peşine düşen o cefakar güzel insanlar, bugün Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmalarına vesile oldu" dedi.

2013.07.21 21:02 - Son Güncellenme: 2013.07.21 21:02 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
''Partinin çile çekenleri burada''

''PARTİNİN ÇİLE ÇEKENLERİ EMEKTARLARI BURADA''

Bakan Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılmak üzere eşi Reyhan Bağış ile birlikte Haliç Kongre Merkezi'ne geldi. Egemen Bağış iftar öncesi soruları yanıtladı, "AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel bir iftarı. Bende eşimle birlikte katıldım. Burada gerçekten İstanbul'daki tüm sevenlerimiz, partinin çile çekenleri, tüm emektarları burada. Onların ortaya koyduğu kararlılıkla Türkiye bu noktaya geldi" ifadelerini kullandı.

''ONLARLA İFTAR AÇMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM''

Kimi kesimlerin 'muhtar bile olamaz dediği ismin bugün başbakan olduğuna dikkat çeken Bağış, "Kimilerinin artık muhtar bile olamaz dediği Sayın Başbakanımızın peşine düşen o cefakar güzel insanlar bugün Türkiye'nin dünyanın en güçlü ekonomilerinden biri olmalarına vesile oldu. Onlarla iftar açmaktan mutluluklar duyuyorum" diye konuştu.

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.21 21:02 - Son Güncellenme: 2013.07.21 21:02 - HABER MERKEZİ
A