Paris'teki terör saldırılarına Bursa'dan tepki

Paris'teki terör saldırılarına Bursa'dan tepki

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Fransa'nın başkenti Paris'teki terör saldırılarına ilişkin, "Terör olaylarını bahane ederek İslamofobiyi körüklemeye çalışmak en az bu hain terör saldırısı kadar tehlikeli ve ırkçı bir tutumdur" ifadesini kullandı.

2015.11.15 12:59 - Son Güncellenme: 2015.11.15 13:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Paris'teki terör saldırılarına Bursa'dan tepki

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, sendika binasında toplanan 11 iş kolunun başkanları ve üyeleri, terör saldırılarına tepki gösterdi.

Şeker, grup adına yaptığı açıklamada, terörü lanetlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Terörün dini, dili, ırkı, mezhebi, meşrebi yok. Terör, terördür ve bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçuna karşı tüm insanlık ortak hareket etmeli, ortak tepkisini göstermelidir. Terör olaylarını bahane ederek İslamofobiyi körüklemeye çalışmak en az bu hain terör saldırısı kadar tehlikeli ve ırkçı bir tutumdur. Saldırı sonrasında Müslümanlar aleyhine acımasız propaganda yapanları da kınıyorum. Bugün hedef gösterme değil, bugün insanlık olarak birlik olma günüdür. Bugün suçlama değil, dayanışma günüdür. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle Paris'te meydana gelen terör olayını lanetliyor, Fransa halkına başsağlığı diliyoruz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.11.15 12:59 - Son Güncellenme: 2015.11.15 13:01 - HABER MERKEZİ
A