Paraları, hediye ve kıyafete harcamışlar

Paraları, hediye ve kıyafete harcamışlar

ANTALYA'da işadamı 36 yaşındaki Birdal Tokgöz'ün villasındaki çelik kasayı açıp, 100 bin lira değerinde para ve ziynet eşyasını çalan 23 yaşındaki Hadis E., 22 yaşındaki Selçuk A. ile 27 yaşındaki Nuvet A., Adana'da yakalandı.

2013.05.02 12:01 - Son Güncellenme: 2013.05.02 12:01 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Paraları, hediye ve kıyafete harcamışlar

 Şüphelilerin paranın bir bölümüyle akrabalarına hediye, kendilerine de kıyafet aldığı belirlendi.

Antalya'nın Demre İlçesi'nde, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Hadis E., Selçuk A. ile Nuvet A., önceki gün, Demre İlçesi'nde Birdal Tokgöz'ün villasına girdi. Çelik para kasasını otomobile yükleyip götüren şüpheliler, spiral ile kesip açarak toplam 100 bin lira değerindeki altın, döviz ve parayı çaldı. Kendi aralarında paraları paylaşan şüpheliler, kiraladıkları 07 EKY 43 plakalı otomobille Adana'ya doğru yola çıktı.

PARALARI, HEDİYE VE KIYAFETE HARCAMIŞLAR

Adana'daki akrabalarına hediyeler, kendilerine de kıyafet, ayakkabı ve cep telefonu alan şüpheliler, Adana'ya girerken polis ekiplerince durduruldu. Üzerlerinden sahte kimlik çıkan Hadis E., Selçuk A. ile Nuvet A.'nın otomobilinde arama yapan polis, Tokgöz'ün çalınan 56 bin lirasını, ayakkabı kutuları ve sırt çantalarında buldu.

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, sorgularında suçlarını itiraf ederek, Antalya'da soyulacak yeri arkadaşları Umut K.'nın gösterdiğini söyledi. Şüphelilerin ifadesi üzerine Antalya polisi ile temasa geçen Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri Umut K.'nın da yakalanmasını sağladı. Sorgularının ardından şüphelilerden Hadis E., Selçuk A. ile Nuvet A., Adana'da; Umut K. ise Antalya'da mahkemeye sevk edildi. Ele geçirilen para, ziynet eşyaları ile telefonlar ise sahibine teslim edilmek üzere Antalya'ya gönderildi.

Polis olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 12:01 - Son Güncellenme: 2013.05.02 12:01 - HABER MERKEZİ
A