Papara'dan sağlık harcamasına destek!

Papara'dan sağlık harcamasına destek!

Papara'da sunulan, 275 bin civarında kullanıcının gerçekleştirdiği 900 bin adetin üzerinde eczane alışverişinde kullanıcılara sunulan katkının 15 milyon liraya ulaştığı kaydedildi. 

2021.08.03 10:49 - Son Güncellenme: 2021.08.03 10:52 - Ekonomi
A
Papara'dan sağlık harcamasına destek!

Kovid-19 salgını, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de hem tüketici hem de harcama alışkanlıklarını değiştirdi. Bu süreçte en büyük önceliğin kişisel sağlığın korunması olması sebebiyle eczane harcamalarında 4 katın üzerinde artış görüldüğü kaydedildi.  

Pandeminin başında tanıtılan ve Papara Card ile yapılan harcamalarda anında nakit kazandıran Cashback programı kapsamında kullanıcıların bütçelerine katkı sağlanmaya başlandığı duyurulmuştu. Pandeminin ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren bu programa eczane harcamalarını ekleyen şirket, bir yılı aşkın bir süredir kullanıcılarının eczanelerde yaptığı harcamalarda anında yüzde 50 nakit iadesi sağlıyordu. 

KULLANICILARIMIZIN İHTİYAÇLARINA HIZLI CEVAP VERDİK  

Papara'nın kurucusu ve CEO'su Ahmed Faruk Karslı, "Pandeminin başından bu yana Cashback programına birçok sektörü ve markayı dahil ederek hizmet alanımızı genişlettik. Her dönem kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak en çok ihtiyaç duydukları alanlarda onlara katkı sağlamaya çalıştık. Bu kategorilerin başında gelen sağlık kategorisindeki eczane harcamaları verdiğimiz en büyük desteklerden biri oldu. Sanıyorum Türkiye'de özel bir kurum tarafından yapılan en kapsamlı yardım çalışmalarından biri oldu. 81 ilin tamamında her yaş grubundan kullanıcılarımız maske, ilaç, hijyen malzemeleri gibi eczanelerdeki her türlü harcamalarında desteklendiler. Kişisel sağlığımızı korumaya belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde bu denli bir katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2021.08.03 10:49 - Son Güncellenme: 2021.08.03 10:52 - Sevcan Sarıkaya
A