ÖZLÜCE'DE SAĞLAM RÜZGARI ESTİ

ÖZLÜCE'DE SAĞLAM RÜZGARI ESTİ

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında evinde Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Bursaspor'da antrenmanda adeta Ertuğrul Sağlam rüzgarı esti. Oyuncularına sıkı pas çalışması yaptıran Sağlam, bütün futbolcularına tek tek yapması gerekenleri anlattı.

2011.03.01 13:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
ÖZLÜCE'DE SAĞLAM RÜZGARI ESTİ

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana sakatlığı bulunan Vederson takımdan ayrı düz koşu yaparak katıldı. Yeşil-beyazlı futbolcuların keyifli olduğu gözlenirken Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam antrenmana farklı pas varyasyonları ile başladı. Oyuncularını gruplara ayıran Sağlam, oyuncularına yapması gerekenleri tek tek anlattı. Bütün oyuncuları ile tek tek ilgilenen Sağlam, zaman zaman futbolcularına fırça atmayı ihmal etmedi.

"BEN BÖYLE ANLATMADIM"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam anlattıklarını yapamayan Ozan İpek, Volkan Şen, Ahmet Arı, Ömer Erdoğan, Turgay Bahadır ve Bekir Ozan Has'ın bulunduğu gruba dönerek, "Ben böyle yapmadım arkadaşlar. Öyle bir koşu olmaz. Pası attığın zaman yavaş yavaş hareketlenmen lazım" dedi. Futbolcular ise Sağlam'ın uyarısını dikkate alarak anlattıklarını eksiksiz yapmaya çalıştı.

"ADAMIN ZATEN TEKNİĞİ ZAYIF"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'e sert pas atan Ozan İpek'e ise, "Öyle bir pas olmaz Ozan. Adamın zaten tekniği zayıf, birde sert pas atıyorsun dedi. Sağlam futbolcularını çabuk ve seri olmaları konusunda sık sık uyardı. Antrenmanda adeta rüzgar estiren Sağlam, futbolcularından çalıştıklarını maçta uygulamalarını istedi.

Yeşil-beyazlı futbolcular kontrol ve pas çalışmasının ardından kısa süreli bir düz koşu yaparak daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve bütün futbolcuların bu gece İstanbul'da bir gazete tarafından düzenlenecek ödül törenine katılacakları öğrenildi. Yeşil-beyazlı takım yarın Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.03.01 13:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A