Özkan İrman, Çınar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

Özkan İrman, Çınar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezi Liseli İnovatif Girişimciler Eğitim Programı kapsamında Çınar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

2024.05.05 21:04 - Son Güncellenme: 2024.05.05 21:05 - Yaşam - BÜLTEN
A
Özkan İrman, Çınar Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

Söyleşide, Çınar Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Maman ve Biyoloji Öğretmeni Emine Poyraz'a söyleşi daveti için teşekkür eden İrman, "Bir His Yolculuğu" başlıklı söyleşisinde öğrencilerle buluşmanın kendisi için ayrı bir heyecan ve özel bir deneyim olduğunu dile getirdi. İrman, son 10 yılda Türkiye genelinden gelen davetlere olumlu yanıt vererek ilkokullardan üniversitelere, sivil toplum kuruluşlarına kadar çeşitli platformlarda söyleşilere katıldığını ve bunu bir sosyal sorumluluk olarak gördüğünü belirtti. Amacının gençlerle bir araya gelerek hayat tecrübelerini paylaşmak olduğunu vurgulayan İrman, hatalardan ders çıkararak başarıya giden yolun nasıl olduğunu gençlere aktarmayı hedeflediğini ifade etti.

GELECEĞE UMUT AŞILIYORUM

Özkan İrman, Liseli İnovatif Girişimciler Eğitim Programı kapsamında farklı bir okuldaki söyleşisini dinleyen ve okul arkadaşlarıyla da buluşturmayı isteyen 9. sınıf öğrencisi Damla Yıldırım'a heyecanı ve öğrenme merakı için ayrıca teşekkür etti.

İrman duygularını şöyle ifade etti, "Derdim kuru bilgi ile değil, yaş ve yaşanmış bilgiyledir. Bu yüzden benim de hayat felsefem olan, Sokrates'in 'Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir' sözü ile başlar sunumum. Her bir deneyimde, gençlerle bir araya gelip hayatımın tecrübelerini paylaşmak, onların geleceklerine ufuk açıcı bir etki yapma fırsatı buluyorum. İnanıyorum ki, doğru yönlendirmeler ve ilham verici hikayeler, büyük bir potansiyeli ortaya çıkarabilir ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayabilir. Bu vesile ile ben de bir kişiye bile ilham olabilmişsem, umut vermişsem, ne mutlu bana."

Özkan İrman söyleşi sonunda öğrencilere kitaplarından hediye ederken, Okul Müdürü Ahmet Maman da İrman'a okul yayınlarını takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.05.05 21:04 - Son Güncellenme: 2024.05.05 21:05 - BÜLTEN
A