Özil, Beckham'a rakip oldu

Özil, Beckham'a rakip oldu

İngiliz basını, futbolcu Mesut Özil ve pop yıldızı kız arkadaşı Mandy Capristo'yu Almanya'nın David ve Victoria Beckham'ı ilan etti.

2013.09.04 11:45 - Son Güncellenme: 2013.09.04 11:47 - Magazin
A
Özil, Beckham'a rakip oldu

İngiliz basını Arsenal'a transfer olan Mesut Özil ve pop yıldızı kız arkadaşı Mandy Capristo'yu Londra'ya gelmeden Almanya'nın David ve Victoria Beckham'ı ilan etti.

Çiftin el ele yürürkenki fotoğrafını birinci sayfadan veren akşam gazetesi London Evening Standard, Mandy Capristo'nun seksi fotoğraflarını yayımladı. Evening Standard, patlak gözlerinden dolayı çizgifilm karakteri balık Nemo ismi takılan Mesut Özil'in her maçtan önce Kuran'dan süre okuduğuna dikkat çekti. Premier ligin yeni süper yıldızının, Arsenal'in umutlarında kilit oyuncu olacağını vurguladı.

Bu yılın başlarında çıkmaya başlayan ünlü çiftin, müşterek Facebook sayfaları var ve facebookla birbirlerine romantik mesajlar atıyorlar. 21 yaşındaki Capristo reality show'da meşhur olan bir kız müzik grubunun şarkıcısı ve solo albümünü bu yıl çıkarttı. Mandy Capristo Alman FHM dergisi okurları tarafından dünyadaki en seksi kadın seçildi.

İngiliz gazetesi, Türk anne babanın oğlu olan Mesut Özil'in sürekli dininden bahsettiğine ve Real Madrid'de oynarken Cristiano Ronaldo'ya kuran süreler öğrettiğine dikkat çekti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.09.04 11:45 - Son Güncellenme: 2013.09.04 11:47 - Mesut Demir
A