Özgür Özel: CHP'ye oy verirseniz Balıkesir'i hep birlikte kazanırız

Özgür Özel: CHP'ye oy verirseniz Balıkesir'i hep birlikte kazanırız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit'te seçmene seslendi. Partisinin büyükşehir adayı Ahmet Akın ve Edremit adayı Mehmet Ertaş için destek isteyen Özel, geçtiğimiz yerel seçimleri anımsatarak, "Ahmet Akın'a borcumuz var. Balıkesir'deki tarihi hesabı Ankara'da halledemedik. Bu Ankara'da belki olmaz ama Balıkesir'de sandığın başında 'vicdan ittifakı olacak' dedim" ifadelerini kullandı.

2024.03.26 13:44 - Son Güncellenme: 2024.03.26 14:21 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Özgür Özel: CHP'ye oy verirseniz Balıkesir'i hep birlikte kazanırız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir Edremit'te açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Seçimlere 5 gün var. Anketlere göre Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor ama birkaç puan farkla önde olmak bizleri rahat uyutmaz.  Buradan açık açık konuşmaya geldik; geçmişte birlikte olduğumuz iyi insanlar. Geçmişteki ittifak ortaklarımız... Eğer başka bir partiye oy verirseniz Balıkesir'i AK Parti kazanır ama CHP'ye oy verirseniz Balıkesir'i hep birlikte kazanırız. Buraya Ahmet Akın'ı size emanet etmeye geldim."

EMEKLİ MAAŞLARI

Devamla, emekliler başta olmak üzere yurttaşın yaşadığı ekonomik kriz ve yetersiz ücretlere dikkat çeken Özel, "Erdoğan iktidara geldiğinde en düşük emekli maaşı 1,5 asgari ücret seviyesindeydi. Eğer değişmeseydi bugün en düşük emekli maaşı 26 bin lira olacaktı" dedi.

Emeklinin cebinden her ay 5,5 çeyrek altın çalındığını söyleyen Özel, "En düşük emekli maaşı AKP ilk geldiğinde 8,5 çeyrek altın alıyordu, şimdi 2,5 çeyrek altın alıyor. Yani cebinizden 5,5 çeyrek altın çalındı" diye konuştu. 

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.03.26 13:44 - Son Güncellenme: 2024.03.26 14:21 - HABER MERKEZİ
A