Özgür Özel: Ailemiz büyüyor, baba evi büyüyor

Özgür Özel: Ailemiz büyüyor, baba evi büyüyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimi yeniden kazanan belediyeleri ziyaret etmek için Eskişehir'e geldi.

2024.05.09 17:50 - Son Güncellenme: 2024.05.09 17:51 - Siyaset - DHA
A
Özgür Özel: Ailemiz büyüyor, baba evi büyüyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimi yeniden kazanan belediyeleri ziyaret etmek için Eskişehir'e geldi. Partisinin il başkanlığında Özel'i, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz'ın yanı sıra eski milletvekilleri ile partililer karşıladı.

Seçimleri tek başına CHP'nin kazanmadığını belirterek, 'Türkiye İttifakı' söylemini sürdüren Özel, partiye üye olmak isteyenlere yetişemediklerini söyledi.

Her 45 dakikada 50 kadar üye yapıldığını ifade eden Özgür Özel, "Türkiye ittifakı kazandı ve Türkiye ittifakı büyük bir moralle güçlenmeye devam ediyor. CHP'nin üye kampanyasında, üye kayıt formu yetiştiremiyoruz. Kuyrukta gençler oluyor. 45 dakikada 50'ye yakın kayıt yapılan standımız oluyor. Ankara genç üye kayıtlarını yetiştiremiyor. Ailemiz büyüyor, baba evi büyüyor" diye konuştu.

Eskişehir'in bir önceki dönem belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'in tüm CHP'li belediyeler için kurulan Eğitim ve Eşgüdüm Denetim Komisyonu'nun başkanı olduğunu ve komisyonun hızla çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Özel, "Önümüzdeki günlerde hizmetlerin tüm belediyelerde ortaklaştığını, belli hizmetlerin tek tipleştiğini, CHP belediyeciliğinin kanıtlandığını ve artık bütün Türkiye'de görülen bu iyi uygulamaların ileride genel iktidar içinde CHP'ye olan ilgiyi, alakayı, güveni artıracağını hep birlikte göreceğiz. İsrafa son verip, hizmeti getirmeye devam edeceğiz. Anadolu'nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale'de, Kastamonu'da Eskişehirler yaratacağız. Türkiye'nin dört bir yanında CHP belediyeciliğini mutlaka özdenetimi kuvvetli, israfı olmayan, yolsuzluk olmayan bir şekilde halkın gözleri önünde şeffaf bir şekilde yönetecek, denetleyecek, denetlettirecek ve Türkiye Cumhuriyeti'nin de gerek işlevsizleştirilen Sayıştay'ın yeniden güçlendirileceği, gerek CHP iktidarında başkanlığını ana muhalefet partisinin yapacağı kesin hesap denetim komisyonunu kurulacağı ve bu memlekette artık rüşvetin, adam kayırmanın, ortadan kaldırılacağı yarınları müjdeleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2024.05.09 17:50 - Son Güncellenme: 2024.05.09 17:51 - DHA
A