ÖZEL HABER... TRAVESTİ ÖYKÜ HEDEFLERİNİ ANLATTI
CHP Genel Merkezi'ne aday adaylığı resmi başvurusunu yapan Gökkuşağı Travesti ve Gayleri Koruma Derneği Başkanı Öykü Özen, hedeflerini BURSADABUGUN.COM'a anlattı.
2011.03.25 11:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
CHP Bursa'nın sürpriz aday adayı Gökkuşağı Travesti ve Gayleri Koruma Derneği Başkanı Öykü Özen, aday adaylığı ile ilgili gelişmeleri Bursadabugun.com'a anlattı.
CHP'yi tercih etmesinin en büyük nedeninin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun altını çizen CHP Milletvekili aday adayı Öykü Özen, CHP'nin daha sosyal, demokratik ve çağdaş bir parti olduğunu söyledi.
"DİĞER ADAY ADAYLARINDAN DAHA NİTELİKLİYİM"
Bursa'daki aday adayları arasında daha nitelikli olduğunu belirten Öykü Özen, "Bursa'da hakları savunulamayan tek dernek Gökkuşağı Travesti ve Gayleri Koruma Derneği'dir. Başta dernek üyelerimiz olmak üzere roman ve alevi vatandaşlarımızın haklarını Ankara'da en iyi şekilde savunacağım" dedi.
Adaylık sıralaması konusunda oldukça iddialı olan Özen, "İddialı olmasaydım zaten bu işe girmezdim. Bursa'da geniş bir kitlenin oylarını CHP'ye kazandıracağıma inanıyorum. Adaylık sıralamasında ilk 10 listesine gireceğim. Bursa'nın sorunlarını Ankara'ya taşıyarak çözümleri konusunda takipçi olacağım" diye konuştu.