Özel ders vermek için gittiği binada duyduklarına inanamadı

Özel ders vermek için gittiği binada duyduklarına inanamadı

Özel ders vermek için gittiği binada bir kadının "Sen öğretmen değilsin" tepkisiyle karşılaştığını anlatan bir öğretmen, atanamayan öğretmenlere yönelik algıya dikkat çekti. Öğretmen, "Atanmamış mühendis de mühendistir; atanamamış öğretmen de öğretmendir" diyerek yaşanan saygınlık sorununu sosyal medyada gündeme taşıdı.

2025.11.13 14:31 - Son Güncellenme: 2025.11.13 14:34 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Özel ders vermek için gittiği binada duyduklarına inanamadı
01:00 Özel ders vermek için gittiği binada duyduklarına inanamadı

İLGİLİ VİDEO

Özel ders vermek için gittiği binada duyduklarına inanamadı

Özel ders veren bir öğretmen, ders için gittiği binada yaşadığı bir olayı sosyal medyada paylaştı. Kapıda karşılaştığı kadının, kendisini özel ders için geldiğini söyleyince "Öğretmen değilsin" şeklinde tepki gösterdiğini aktardı. Öğretmen, bu yaklaşımın "MEB'e bağlı bir okulda çalışmadığın sürece öğretmen sayılmazsın" anlamına geldiğini belirtti.

"ATANAMAMIŞ ÖĞRETMEN DE ÖĞRETMENDİR"

Paylaşımında atanamayan öğretmenlerin toplumdaki algısına dikkat çeken öğretmen "Atanmamış bir mühendis, avukat, diş hekimi hala mühendis, avukat, diş hekimiyse; atanamamış öğretmen de öğretmendir" ifadelerine yer verdi. Öğretmenin paylaşımı, kısa sürede binlerce etkileşim alarak sosyal medyada tartışma yarattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2025.11.13 14:31 - Son Güncellenme: 2025.11.13 14:34 - HABER MERKEZİ
A