Ozan İpek'in burnunda çatlak ya da kırık var!
G.Birliği mücadelesinde 39.dakika da Holmen'in yerine oyuna dahil olan ve 55.dakika da sakatlanarak yerini Bakambu'ya bırakan Ozan İpek'ten kötü haber geldi.
2014.09.13 21:30 - Son Güncellenme: 2014.09.13 21:34 - Spor - HABER MERKEZİ
OZAN İPEK: "ÇATLAK VEYA KIRIK VAR"
Mücadelede girdiği ikili pozisyonda burnundan kanama geçirmesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Ozan İpek, gazetecilere açıklama yaptı. İpek, "Pozisyonu görmedim daha sonra izleyeceğim, galiba dirseği geldi. Çatlak veya kırık var galiba. Kanaması daha yeni durdu. Sadece yere düştüğünü gördüm. Galibiyet bir bakıma ağrılarımı dindirdi. Allah'tan galip geldik" dedi.
ŞENOL GÜNEŞ:"OZAN'IN CİDDİ BİR SAKATLIĞI VAR"
Güneş, Ozan İpek'in sakatlığıyla ilgili, "Burnunda bir sakatlığı var. Tampondan sonra yine kanama oldu. Kırık olup olmadığını bilmiyoruz. Onu ancak muayeneden sonra görürüz ama ciddi bir sakatlığı var" açıklamasını yaptı.