Ozan İpek Fener'i ayrı tutuyor

Ozan İpek Fener'i ayrı tutuyor

Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Ozan İpek, "Fenerbahçe'yi bir tarafa koyduğumuzda diğer rakiplerimizle aramızda çok fazla puan farkı yok. Ama Fenerbahçe'yi ayrı tutuyorum onlar bu sene çok farklı" dedi.

2011.11.02 14:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ozan İpek Fener'i ayrı tutuyor
66976-ozan-ipek-fener-i-ayri-tutuyor-4eb13499af6a8.flv

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Ozan İpek ve genç futbolcusu Mehmet Sak, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Bayramın birinci günü deplasmanda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla sözlerine başlayan Ozan, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor güçlü bir takım. Kaliteli teknik direktörleri var. Her yıl daha iyi performans gösteriyorlar. Biz de iyi futbol oynuyoruz ama yapamadığımız tek şey herhalde galibiyet. 3 haftalık beraberlik serisi oluştu. Baktığımızda rahat alınabilecek 3 maçtı. Fenerbahçe hariç bence puan farkı yok. Onları ayrı tutuyorum. Bu sene daha iyi performans gösteriyorlar. Hedefimiz ilk 4 olduğuna göre kaçırdığımız bir şey yok. İnşallah Belediye maçıyla seri yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

GALİP GELEMEDİĞİMİZ SÜRECE PERFORMANSIMIN ÖNEMİ YOK
Sahaya çıktığı zaman elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Ozan, "Sahaya çıktığım zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Takım galip gelemediği sürece benim performansımın önemi olmuyor. Kendi adıma sevinsem de takım adına üzülüyorum. Benim ana görevim gol attırmak. Ben her sene ne kadar gol attıracağımın hedefini koydum. Bu sene iyi başladı umarım böyle devam eder. Bu sezon Vederson ile daha iyi anlaşıyoruz. Geçen sene yeni gelmişti. Birbirimizi çözmemiz kolay olmuyor. Bu sene çok daha iyi başladık" diye konuştu.

TARAFTAR NEDEN GELMİYOR ANLAMIYORUM
Yeşil beyazlı taraftarlara seslenen yetenekli futbolcu, "Bence ruhla alakası yok. Sahanın içine baktığımız zaman kötü oynayıp kazanamasak herkesin konuşmaya hakkı var ama iyi futbol oynuyoruz. Bizim de üzüldüğümüz yanlar oluyor. İlk defa stadı bu kadar boş görüyoruz. Taraftarımızın da bizim de o ruh dedikleri şey onlarla bizim aramızda olacak şey. Bunu başarmamız lazım. Lige başlarken de çok iyi başladık. Biz çözemiyoruz. Neden gelmiyorlar, neden ilgi göstermiyorlar diye konuşuyoruz kendi aramızda ama bir şey bulamıyoruz. Takım iyi oynuyor. Bence herkes üzerine düşeni yapıyor. Ama onlar olmadan başarı gelmez" şeklinde konuştu.

HAKEMLER ÇOK KÖTÜ
Hakemler ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Ozan İpek, "Hakemler bence çok kötü. Verdikleriyle, vermedikleriyle. Bizden bir gün sonra Fenerbahçe maçını izledim, verdiği bir yanlış karar sonrası tüm düzen değişti. Çıkartamıyor korkuyor. Ama bize geldiği zaman, son maça verilen hakem ilk Süper Lig maçına çıkmış. Nedense bize denk geliyor. Bunları dikkate almaları lazım" dedi.

BÖYLE GİTMEZ
İyi oynayıp kaybettikleri için üzüldüklerini dile getiren Ozan şunları söyledi:
"Puan olarak baktığınızda başarısızız. Ama sadece puan olarak. Maç bittiği zaman çok üzülüyoruz, bu kadar iyi oynayıp kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Olmayınca olmuyor bazen. Top kaleye girmiyor. Kötü oynasak, çok daha fazla üzüleceğiz belki ama iyi oynuyoruz. Bu futbolu devam ettirirsek bizim yapmamız gereken tek şey gol atmak. Takımın kazanma arzusu çok fazla var. Herkes bu yıl daha hırslı. Ama bir şey var olmuyor. Böyle gitmeyecektir."

MEHMET SAK: KAZANMAMIZ GEREKİYOR
Ozan'ın ardından söz alan genç oyuncu Mehmet Sak, "Ozan İpek ve Vederson Türkiye'nin en iyi isimleri. Onlardan öğreneceğim çok şey var. Onların arkasında staj gördüğümü düşünüyorum. İlla ki forma şansı bekliyorum, ama forma şansı geldiğinde iyi değerlendirmek lazım. Şu an hazır durumda olduğumu düşünüyorum" dedi. Pazar günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da değerlendiren Mehmet, şunları söyledi: "İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu yıl iyi başladı. Az transfer yapıyor ama yerinde transferler yapıyorlar. Bizim de artık bir çıkış yakalamamız için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Tüm futbol ailesine Kurban Bayramı'na tatil denildi. Herhalde Süper Lig'i aileden görmüyorlar."
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.11.02 14:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A