Oyuncu McGowan, aşı karşıtı Minaj'a arka çıktı!

Oyuncu McGowan, aşı karşıtı Minaj'a arka çıktı!

Koronavirüs aşısının testislerde şişkinliğe yol açtığını söylediği için tepki çeken rapçi Minaj'a oyuncu McGowan destek verdi. McGowan, Minaj'ın söyledikleri üzerinde iyice düşünmekten korkulmaması gerektiği düşüncesinde olduğunu belirtti.

2021.09.17 15:07 - Son Güncellenme: 2021.09.17 15:08 - Magazin
A
Oyuncu McGowan, aşı karşıtı Minaj'a arka çıktı!

Kuzeninin aşı yaptırmayı reddettiğini çünkü aşıdan sonra bir arkadaşının testislerinin şiştiğini ve kısırlık sorunu yaşadığını söyleyen rapçi Nicki Minaj, ABD hükümeti tarafından aşının güvenilirliği konusunda iknaya çalışılırken kendisine destek vermeyenler de yok değil.

Aktivist- oyuncu Rose McGowan, Instagram'daki açıklamasında, Minaj'a karşı çıkanların aslında Minaj'ın söylediği şey üstüne düşünmekten korktukları için bunu yaptıklarını savundu.

"SORGULAYIN"

Minaj'ın fotoğrafının önünde dans ettiği bir videosunu paylaşan McGowan, "Nicki Minaj ve neler olup bittiğinin farkında olan herkesin yanındayım" dedi. Minaj ile ikisinin güçlü elit kesimi yakinen tanıdıklarını hatırlatan ve bir kesimin aşı sayesinde zenginleştiğini ima eden McGowan, "Milyonerler milyarder oldu, milyarderler de trilyoner. Düşünün. Sorgulayın" mesajı verdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki dünkü basın toplantısındaki açıklamalarına göre aşının güvenlik ve etkililiği konusundaki soru işaretlerini giderebilmesi için Minaj'a Beyaz Saray doktorlarından biriyle telefon görüşmesi ayarlanması teklif edildi.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.17 15:07 - Son Güncellenme: 2021.09.17 15:08 - Şeyma Nur Sezgin
A