Otomobil, yayaya çarpıp işyerine girdi

Otomobil, yayaya çarpıp işyerine girdi

ZONGULDAK'ta, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, 76 yaşındaki Saniye Öztürk'e çarptıktan sonra yol kenarındaki işyerine girdi.

2016.03.02 11:42 - Son Güncellenme: 2016.03.02 11:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Otomobil, yayaya çarpıp işyerine girdi
04:36 Yayaya çarpıp işyerine girdi

İLGİLİ VİDEO

Yayaya çarpıp işyerine girdi

Kaza, saat 09.00 sıralarında Terakki Mahallesi'nde meydan geldi. Kent merkezine giden 72 yaşındaki Emine Peker yönetimindeki 34 NS 3289 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarında duran Saniye Öztürk'ün ayağının üzerinden geçip kaldırımı aşarak gözlük dükkanına girdi. Sürücü Emine Peker, otomobilden polisler tarafından çıkartıldı. Kazayı yara almadan atlatan Emine Peker, Soğuksu Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaralanan Saniye Öztürk ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıdı. Yaralı kadının durumunun iyi olduğu belirtildi.

İş yerinde çalışan Feridun Kocakulak, dükkanın arkasındaki lavaboya ellerini yıkamaya gittiği sırada kazanın meydana geldiğini söyleyerek, "İçerideyim ben. Ben lavadayken bir anda oldu. Şoförde bir şey yoktu. Dükkanda zarar var. Ben saniyelik farkla kurtuldum. Tezgahta olsaydım ben de yaralanabilirdim" dedi.

Polis, kazanın ardından dükkan içinde inceleme yaptı. Çekici yardımıyla dükkanın içinden çıkarılan otomobil, otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.03.02 11:42 - Son Güncellenme: 2016.03.02 11:42 - HABER MERKEZİ
A