Otomobil bankaya girdi: 2 yaralı
Adana'da otoparkçı, park etmek için aldığı otomobille geri manevra yaparken bankaya girdi. Olayda 2 kişi yaralandı.
2017.06.14 11:26 - Son Güncellenme: 2017.06.14 12:48 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Otomobil bankaya girdi: 2 yaralı
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Tepabağ Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Tanoğlu otomobili ile avukatının bulunduğu iş merkezinin önüne geldi. Tanoğlu, otomobili otoparkçı Özkan Çullu'ya bırakıp avukatının yanına gitti. Park etmek üzere otomobili alan Çullu, bu sırada bir otomobil daha gelince geri geri gitmek istedi. Ancak Çullu, geri giderken fren yerine birden gaza basınca otomobil bankanın içine girdi. Olayda, banka önünde duran özel güvenlik elamanı ve sürücü Çullu yaralanırken banka şubesinde maddi hasar meydana geldi. Banka çalışanları ise işe başlarken yaşadıkları bu olaydan dolayı büyük şaşkınlık yaşadı.

Korkan bazı banka çalışanları kendilerini dışarı attı. Yaralanan Çullu ve özel güvenlik görevlisi hastanelere kaldırıldı.
Olayın ardından polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobil ise bankanın içinde kaldı. Bankanın duvarında çatlaklar oluşurken, masa, sandalye, klima ve giriş kapısı kırıldı. Görevliler zarar tespit çalışması başlattı.

"Arabayı bankaya yatırmışlar"
Olayı duyup gelen araç sahibi Tanoğlu, banka içindeki aracı görünce, büyük şaşkınlık yaşadı. Tanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın kendisine telefonla bildirildiğini belirterek, "Otopark kağıdı bende, araba bankada. Arabayı bankaya yatırmışlar. Burası Adana her şey burada olur. Alışmıştık böyle şeylere." diye espri yaptı. Tanoğlu ayrıca, "Davacı değilim. Sana bir şey olmasın." diyerek otopark görevlisini de sakinleştirmeye çalıştı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobili bankadan çıkarmak için çalışma sürüyor.
