Otomobil bagajında ambalajsız tavuk satışına ceza
ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'nde, otomobil bagajında ambalajsız tavuk satan sürücüye 219 lira para cezası uygulandı, 45 tavuk imha edildi.
2016.02.18 16:53 - Son Güncellenme: 2016.02.18 16:53 - Güncel - HABER MERKEZİ
Saltukova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belde merkezinde kontroller sırasında kiralık bir aracın bagajında ambalajsız tavuk satışı yapıldığını tespit etti. Poşet içindeki tavukları ambalajsız satan sürücü D.Y.'ye 219 lira para cezası uygulandı. Tavuklara da el konuldu. Zabıta ekipleri, 45 tavuğu belde dışında boş bir arazide imha etti.
Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, belde merkezindeki kontroller sırasında başka bir ilin plakasını taşıyan bir aracın bagajından tavuk satışı yapıldığının tespit edildiğini söyleyerek, "Aracın bagajında bulunan poşet içinde 45 ambalajsız tavuk imha edilmiştir. Bundan sonra da halkımızın sağlığı için rutin kontrollerimiz devam edecektir. Hiç kimsenin vatandaşımızın sağlığıyla oynamasına izin vermeyeceğiz" dedi.