Otel işletmecisi öldürüldü

Otel işletmecisi öldürüldü

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Behramkale Köyü, Kadırga Koyu'nda, 65 yaşındaki Ali İhsan Soral, işletmeciliğini yaptığı Club Albena Hotel'in havuz başında bıçaklanarak öldürülmüş bulundu. Olayın şüphelisi olarak bir kişi gözaltına alınırken, bir kişinin de arandığı bildirildi.

2013.04.17 15:41 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:43 - Yaşam
A
Otel işletmecisi öldürüldü

 Assos, Kadırga Koyu'ndaki Club Albena Hotel'in çalışanları bugün saat 07.00 sıralarında işe geldiklerinde, havuz başında patronları, evli ve iki çocuk babası Ali İhsan Soral'ı kanlar içinde yerde yatarken bulup, sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Otele gelen 112 Acil servis ekibi, Soral'ın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Jandarma, Soral'ın tesise geldiği 34 BJ 1971 plakalı, beyaz renkli Toyota marka otomobilinin de yerinde olmadığını tespit etti.
Soruşturmayı bu yönde derinleştiren jandarma, Saral'ın en son T.G. ve tesisin eski çalışanlarından A.Z. ile görüldüğü bilgisine ulaştı. Cep telefonundan aranan A.Z., bugün saat 11.00 sıralarında Ayvacık Jandarma Karakolu'na teslim oldu. A.Z.'nin ilk ifadesinde gece yarısı Soral'ın otomobiliyle tesisten ayrılıp, Çanakkale'ye geldiklerini, burada kendisinin araçtan indiğini söylediği öğrenildi.

A.Z.'nin teslim olmasından bir saat sonra ise Çanakkale polisi, Soral'ın otomobilini, Kepez Beldesi girişindeki KİPA Alışveriş merkezi ile Kolin Otel arasındaki anayolda park edilmiş olarak buldu. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma, T.G.'nin arandığını bildirdi.
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:41 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:43 - Zeynep Çelik
A