OSTİM'DEKİ İKİNCİ PATLAMADA 10 ÖLÜ

OSTİM'DEKİ İKİNCİ PATLAMADA 10 ÖLÜ

Ankara'da OSTİM sanayi bölgesinde yeni bir patlama meydana geldi 10 kişi öldü

2011.02.04 10:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
OSTİM'DEKİ İKİNCİ PATLAMADA 10 ÖLÜ

Ankara OSTİM Sanayi Sitesi sınırlarında bulunan İvedik Küçük Sanayi Sitesi'nde, 24. Cadde'de bir iş yerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, patlamada 10 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. 15 kişinin de içeride olduğu tahmin ediliyor.

Ankara İvedik 24. Cadde'deki otomobillerin boyandığı bir iş yerinde meydana geldiği belirtilen patlamanın nedeni henüz belirlenmedi.Patlamanın ardından, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ile sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, İvedik'te meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 9 kişinin öldüğünü, 8 kişinin de patlamadan sağ olarak kurtarıldığını bildirdi.

Vali Yüksel, patlamanın yaşandığı yerde birkaç kişinin daha olduğunun anlaşıldığını söyledi.

Tiner ile boya imal ederken patlama meydana geldi
Vali Yüksel, "Torna atölyesi olarak ruhsat alan işletme tiner ile boya imal ederken meydana gelen patlamada 1 kişi öldü. İçeride de 3 kişinin daha öldüğünü tahmin ediyoruz."dedi. Ölü sayısı 6'ya yükseldiği bildirildi.

Vali Yüksel, patlamanın yaşandığı bölgede gazetecilere yaptığı açıklamada, OSTİM'de sabah patlama olan bölgede çalışmalar sürdürülürken OSTİM'de bulunan, İvedik Küçük Sanayi Sitesi olarak belirtilen yerdeki 25. Cadde'de otomobil boyacılığı yapılan işletmede saat 19.30 sularında patlama meydana geldiğini ifade etti.

Vali Yüksel, olaya ilişkin gelişmelerle ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini söyledi. 

ENSONHABER

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.02.04 10:10 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A