Osmaniye'de aynı noktada 2. boğulma vakası!
Osmaniye'de Karaçay Deresi'ndeki sulama bendine giren Mehmet Berk (48) boğuldu. Aynı yerde bir hafta önce de Mehmet Cengiz Köse (55) boğularak yaşamını kaybetmişti.
2024.06.27 19:47 - Son Güncellenme: 2024.06.27 19:48 - Güncel - DHABugün saat 17.00 sıralarında Karaçay Deresi'ne gelen Mehmet Berk, dere üzerindeki sulama bendine girdi. Berk, yüzerken bir süre sonra gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Bölgeye gelen Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma Timi dalgıçları ve AFAD ekipleri, kısa süreli çalışmayla Berk'in cansız bedenini sudan çıkarttı.
Mehmet Berkin'in cesedi, inceleme sonrası otopsi için Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aynı bölgede 20 Haziran'da da serinlemek için Karaçay Deresi'ndeki sulama bendine giren Mehmet Cengiz Köse boğularak yaşamını kaybetmişti.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:06
-
00:31
-
02:52
-
00:34
-
02:51
En Çok Okunanlar
- Bursa'da sevilen gofret markasına flaş...
- Aile hekiminden rapor almak artık ücretli!
- Türkiye üretimli Dubai çikolataları...
- Bursa'da özel tasarım 3 katlı 'uyuşturucu...
- Faizsiz kredi! 55 bin TL veriyorlar,...
- Güney Kore Devlet Başkanı Yoon,...
- Türkiye'de hurda araç teşviki geliyor mu?
- Adana'da vahşet! 3 kişi boğazları kesilmiş...
- Moto kuryelerin aylık kazancı ne kadar?...
- Bursa'da usta birliğine giderken...
- Akaryakıta çifte zam kapıda: İşte 15 Ocak...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi kazanan...
- Çalışma saatleri kısalıyor mu? Hükümet...
- Seyir halindeki yolcu minibüsü alev topuna...
- Elektrikli araç yangınlarına battaniyeli...