Osmangazi`de su kesintisi

Osmangazi`de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi'nde 15 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

2011.07.13 12:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Osmangazi`de su kesintisi

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi Ovaakça Merkez Mahallesi Emir Sultan Caddesi'nde yapılacak kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmaları nedeniyle, 15 Temmuz Cuma ile 30 Eylül Cuma tarihleri arasında, Ovaakça Merkez ve Çeşmebaşı mahallelerinde Emir Sultan Caddesi ve bağlı sokaklar, Osmangazi ve Mehmet Dede caddelerinde zaman zaman zorunlu olarak su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.07.13 12:27 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A