Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji

Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji

Bursa Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleşti.

2024.04.23 14:21 - Son Güncellenme: 2024.04.23 15:25 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji
00:36 Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji -2

İLGİLİ VİDEO

Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji -2

00:26 Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji

İLGİLİ VİDEO

Osmangazi Belediyesi'nden 23 Nisan korteji

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, etkinlikler kapsamında Zafer Plaza Alışveriş Merkezi önünden Demirtaşpaşa Abdal Meydanı'na kortej yürüyüşü gerçekleşti.

Gerçekleşen kortej yürüyüşüne Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Bursa Gençlik Kolları ve CHP Osmangazi meclis üyeleri katılım gösterdi. 

ÇOCUKLAR İÇİN MACUN DAĞITILDI

Osmangazi Belediyesi'nin 23 Nisan kortej yürüyüşü gerçekleşmeden önce çocuklara macun dağıtımı gerçekleşti. Çocukların macuna ilgisi büyük oldu. 

ÇOCUK BAYRAMI'NA EBEVEYN COŞKUSU

Bayramı kutlamak için Zafer Plaza'ya gelen ebeveynler oldukça fazlaydı. Ebeveynler, bebeklerini ilk bayramlarını kutlamaları için getirdiklerini belirtti. 

"GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN DEĞERLİ OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ"

Kortej öncesi Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan'a dair kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çocukların bayramını kutlayarak söze başlayan Aydın, "Az önce Heykel'de sadece çelenk koyduk, kutlamalara gittik. Çocukluğumuzu hatırlattınız, anılarımızı tazelediniz. Tam 104 yıl önce meclisi açarak, büyük Kurtuluş Savaşı'nı mecliste idare edip Cumhuriyet'i ilan ederek tam bağımsızlığımızı bize armağan eden Ulu Önder Atatürk ve aziz şehitlerimizi anıyorum. Büyük Önder bir yol çizdi ve çocuklara bayram hediye etti. Büyük bir ileri görüşlülük, vizyon ve geleceğimizi emanet ettiğimiz çocukların ne kadar değerli olduğunu asla unutmamamız için ilan etti" şeklinde açıklamalarda bulundu. 

SADİ ETKESER İLKOKULU'NDAN ŞOV

Sadi Etkeser İlkokulu öğrencileri, bando ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi. Yürüyüş, Sait Etkeser İlkokulu bando ekibi eşliğinde gerçekleştirildi. Öğrenciler gösterilerini gerçekleştirdikten sonra büyük alkış topladı.

Bursa'da renkli 23 Nisan kutlamaları

İLGİLİ GALERİ

Bursa'da renkli 23 Nisan kutlamaları

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.23 14:21 - Son Güncellenme: 2024.04.23 15:25 - MERVE DENİZ EKİCİ
A