Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan gözaltına alınan Turgay Erdem açıklaması: "Kamu vicdanı zedeleniyor"

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan gözaltına alınan Turgay Erdem açıklaması: "Kamu vicdanı zedeleniyor"

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı olan Turgay Erdem'in gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

2025.10.10 17:53 - Son Güncellenme: 2025.10.10 17:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Osmangazi Belediye Başkanı Aydın'dan gözaltına alınan Turgay Erdem açıklaması: "Kamu vicdanı zedeleniyor"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in ardından Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'dan da Turgay Erdem açıklaması geldi.

Başkan Aydın, geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı olan Turgay Erdem'in gözaltına alınmasına ilişkin, "Kamu vicdanını zedelemektedir" yorumunda bulundu.

Başkan Aydın X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar defalarca dile getirdik; ifade vermekten kaçınmayan, çağrıldıklarında adli mercilere gidebilecek durumda olan kişilere yönelik sabah operasyonları, kamu vicdanını zedelemekte ve adaletin üstünlüğü ilkesini gölgelemektedir. Nilüfer Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanımız Turgay Erdem ve belediye bürokratlarının bu sabah, operasyonla gözaltına alınması üzüntü verici. Hukukun üstünlüğüne, adil yargı sürecine ve demokrasinin temel değerlerine olan inancımızı koruyoruz." ifadelerine yer verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.10.10 17:53 - Son Güncellenme: 2025.10.10 17:54 - HABER MERKEZİ
A