Osayi Samuel kimdir? Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli? Osayi Samuel neden yumruk attı?

Osayi Samuel kimdir? Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli? Osayi Samuel neden yumruk attı?

Fenerbahçe'nin son dönemde yıldızlaşan futbolcularından Bright Osayi-Samuel hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'un konuğu oldu. Sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetle sonuçlandırdığı maçın ardından çeşitli olaylar yaşandı. Osayi Samuel bu olayların ardından attığı yumrukla gündeme geldi. Peki, Osai Samuel kimdir? Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli? Osayi Samuel neden yumruk attı?

2024.03.18 12:04 - Son Güncellenme: 2024.03.18 12:08 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Osayi Samuel kimdir? Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli? Osayi Samuel neden yumruk attı?

Fenerbahçe'nin son dönemde yıldızlaşan futbolcularından Bright Osayi-Samuel hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'un konuğu oldu. Sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetle sonuçlandırdığı maçın ardından çeşitli olaylar yaşandı. Osai Samuel bu olayların ardından attığı yumrukla gündeme geldi. Peki, Osai Samuel kimdir? Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli? Osayi Samuel neden yumruk attı?

Osayi Samuel kimdir? 

Bright Osayi-Samuel, 31 aralık 1997 tarihinde Nijerya'nın Okija kentinde dünyaya geldi. Ancak İngiliz vatandaşlığı da bulunmaktadır. Bright Osayi-Samuel, kariyerine İngiltere'nin Blackpool FC kulübünde başladı. Daha sonra ise Queens Park Rangers'a transfer oldu. Aslen sağ kanat mevkisinde oynayan Bright Osayi-Samuel, forvet ve sol kanatta da görev alabilmektedir. Sağ ayağına hakim olan oyuncu, 1,75 boyunda.

2020-2021 sezonu devre arasından itibaren olmak üzere 4,5 sezonluğuna Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Fenerbahçe formasıyla ilk maçına Rizespor karşısında çıktı, oyuna 61. dakikada Thiam'ın yerine girerek dahil oldu. Ligdeki ilk asistini Hatayspor karşısında yaptı. İlk golünü ise Konyaspor'a karşı attı. Devre arasında takıma katılan Osayi-Samuel ligde 18 maça çıktı ve 1 gol, 1 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıktı. 

Bright Osayi-Samuel kaç yaşında ve nereli?

Bright Osayi-Samuel, 31 aralık 1997 tarihinde Nijerya'nın Okija kentinde dünyaya geldi.

Osayi Samuel neden yumruk attı?

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında 3-2'lik skorla kazanmayı başardı.

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular, saldıran taraftarların arasından soyunma odasına gitmeye çalıştı.

Yaşananlar sırasında Osayi-Samuel, Trabzonsporlu bir taraftarı yumruklayarak yere serdi. Takım arkadaşları ve görevliler futbolcuyu zorlukla bölgeden uzaklaştırdı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.03.18 12:04 - Son Güncellenme: 2024.03.18 12:08 - HABER MERKEZİ
A