ÖRNEK OLDULAR ÖDÜLLERİ KAZANDILAR
Emir-Koop İlköğretim Okulu'nda Ekim ayında uygulanmaya başlayan ve öğrenciler arasında büyük heyecan uyandıran "Çevrene Örnek Ol, Ödülünü Kazan" projesi sonuçlandı.
2011.02.11 10:15 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
Öğrencilerin istendik davranışlarının pekiştirilmesi, çevresine iyi bir model olması, yaratıcı fikir ve projelerin onurlandırılması ve ödüllendirilmesi amacıyla uygulanan projede en fazla kart biriktiren öğrencilere ödülleri verildi.
Projede, okul yönetimi tarafından hazırlanan kartlar öğretmenlere dağıtıldı ve öğretmenler de proje kartlarını arka tarafını doldurarak örnek olan öğrencilere dağıttılar. Projenin ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Aydın Tunç, "Henüz birkaç sene önce eğitim hayatına başlayan Emir-Koop İlköğretim Okulu, gerek eğitim-öğretim açısından, gerekse de uyguladığı projeler açısından yalnızca Bursa'da değil, ülkemizde de kısa zamanda bir marka değeri oluşturdu. 1.dönem öğrenciler arasında büyük bir ilgi ve heyecan uyandıran projemiz, 2.dönem de uygulanacak." diyerek projenin hedefine ulaşmasında gösterdikleri ilgi ve gayret sebebiyle öğretmen öğrencileri tebrik etti.