Orhangazispor'da imza şöleni

Orhangazispor'da imza şöleni

SPOR Toto 3'üncü Lig takımlarından Orhangazispor'da alt yapıdan A takıma kazandırılan Yasin, Nihat ve Osman Gül ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

2013.06.29 15:14 - Son Güncellenme: 2013.06.29 15:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Orhangazispor'da imza şöleni

 

İmza töreninde Orhangazispor yöneticilerinden Deniz Kum, Ahmet Kahraman, Müjdat Gürsoy, Nurettin Çetin ve Bilal Gök hazır bulundu. 5 yıllık imza atan genç yetenekler Nihat, Osman ve Yasin, Orhangazispor için tüm güçlerini sarf edeceklerini söylediler.

Teknik direktör Cafer Aydın'ın tecrübelerinden yararlanacaklarını söyleyen Yasin Çilingir, "Orhangazispor büyük bir kulüp. Gençlere önem veren yönetime ve teknik heyete sahip. Bizde arkadaşlarımla birlikte sorumluluğumuzu iyi biliyoruz. Hedefimiz formayı kapmak ve takımımızın yıllardır hayali olan 2'inci Lig için sonuna kadar mücadele etmektir" dedi.

ALTYAPININ MEYVELERİ

Orhangazispor Basın Sözcüsü Ahmet Kahraman yaptığı konuşmada, "Altyapının meyvelerini topluyoruz. İlçedeki esnafınımızın, sporseverlerin verdiği desteklerin boşa gitmediğini bugünkü imza da gördük. Artık biz de biliyoruz ki ilçedeki gençlerin hedefi Orhangazispor'da oynamak" diye konuştu.

Kırmızı lacivertlilerde 1 Eylül'de başlayacak olan sezon öncesinde iç transfer görüşmelerine devam ediyor. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.29 15:14 - Son Güncellenme: 2013.06.29 15:14 - HABER MERKEZİ
A