Orhan Gencebay: Bedelini ödeyecekler

Orhan Gencebay: Bedelini ödeyecekler

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, kendisine sosyal medyada edilen hakaretle ilgili konuştu. Gencebay, "O davalardan kazandığım parayı hayır kurumlarına bağışlayacağım. Orada art niyet var, o yüzden bedelini ödeyecekler'' dedi.

2021.01.01 22:18 - Son Güncellenme: 2021.01.01 22:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Orhan Gencebay: Bedelini ödeyecekler

Usta sanatçı Orhan Gencebay, önceki gün aracıyla seyir halindeyken görüntülendi. Milliyet'in haberine göre, 2020 yılı için yorumda bulunan usta sanatçı, ''Bu da geçer, neler geçmedi ki'' şeklinde konuştu.

"AŞI OLACAĞIM"

Corono virüs aşısı olacağını söyleyen Gencebay, ''Devletimiz ne diyorsa saygımızda, inancımızda sonsuzdur. Aşının kesinlikle büyük bir yararı var. Rivayetler var onlara kulak asmıyorum hiç. Bilim insanlarının ne söylediği önemli bizim için'' ifadelerini kullandı.

HAKARETİ AFFETMEDİ

Sosyal medyada kendisine edilen hakareti mahkemeye taşıyan usta sanatçı, konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Gencebay, ''O davalardan kazandığım parayı hayır kurumlarına bağışlayacağım. Orada art niyet var, o yüzden bedelini ödeyecekler'' dedi.

Orhan Gencebay, kendisine Instagram üzerinden 'yalaka' ifadesini kullanarak 'hakaret' ettiği gerekçesiyle S.S'ye dava açmış ve geçtiğimiz gün görülen duruşmada sanığa bin 500 TL adli para cezası verilmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.01.01 22:18 - Son Güncellenme: 2021.01.01 22:18 - HABER MERKEZİ
A