Ordu'da yağmur hayatı felç etti

Ordu'da yağmur hayatı felç etti

Ordu'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkilerken, yollar göle döndü, birçok iş yerini su bastı.

2015.10.13 21:13 - Son Güncellenme: 2015.10.13 21:13 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ordu'da yağmur hayatı felç etti
05:06 Ordu ve Samsun'da sağanak yağmur yaşamı etkiledi

İLGİLİ VİDEO

Ordu ve Samsun'da sağanak yağmur yaşamı etkiledi

Ordu'nun Altınordu ilçesini etkisi altına alan sağanak yağmur saat 17.45'te başladı. Gök gürültüsü ile birlikte başlayan yağmur hayatı da olumsuz etkiledi. Karadeniz Sahil Yolu'nda biriken sular, trafiği durma noktasına getirdi. Yollarda biriken suların içine giren araçlar büyük tehlike oluştururken, hasta taşıyan ambulanslar kaldırımları kullanmak zorunda kaldı. Şehrin genelinde bulunan birçok iş yerini su bastı. Özellikle Sırrı Paşa Caddesi'nde bulunan iş yerleri selden zarar görürken, cadde üzerinden bulunan birçok esnaf, iş yerlerine dolan suları boşaltmak için seferber oldu.

Yaklaşık 1 saat süren ve etkili olan yağmur yağışının ardından belediye ekiplerince rögar kapakları temizlenerek suların tahliye edilmesi sağlandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.10.13 21:13 - Son Güncellenme: 2015.10.13 21:13 - HABER MERKEZİ
A