Opera binası revire döndü

Opera binası revire döndü

KADIKÖY'de dün akşam saatlerinde başlayan polis-eylemci çatışması gece de devam etti. Yaşanan olaylar sırasında yaralanan göstericiler Sürreyya Operası'na getirildi. Yaralılara ilk müdahale opera binasında kurulan revirde yapıldı.

2013.09.12 07:20 - Son Güncellenme: 2013.09.12 07:29 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Opera binası revire döndü

 


Hatay'daki olaylarda hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümünü protesto etmek isteyen 500 kişilik bir grup, akşam saatlerinde Kadıköy Altıyol'da bulunan Boğa heykeli'nin önünde toplandı. Dün yaşanan olaylarda gözaltına alınan kişilerin de serbest bırakılmasını isteyen kalabalık, sloganlar eşliğinde AK Parti İlçe binasına yürümek istedi. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri eylemcilere müdahalede bulundu. Göstericiler sokaklara barikat kurup, barikatları ateşe verdi. Biber gazı ve tazyikli su ile dağıtılan kalabalık ara sokaklara kaçtı. Bazı göstericiler polise taş ve havai fişeklerle saldırdı. Müdahale sırasında çevrede bulunan vatandaşlar da yoğun gazdan etkilendi. Kadıköy'de yaşanan olaylar sonucunda çok sayıda kişi gözlatına alındı.


YARALILAR OPERA BİNASINA GETİRİLDİ

 

Gösterilerde yaralanan ve yoğun gazdan etkilenenler, Bahariye Caddesi'nde bulunan Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'na getirildi. Operaya gelen gönüllü sağlık personelleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Durumu ciddi olan yaralı göstericiler, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.09.12 07:20 - Son Güncellenme: 2013.09.12 07:29 - HABER MERKEZİ
A