Onur ve Malouda soyunma odasında tartıştı

Onur ve Malouda soyunma odasında tartıştı

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da ortaya çıkan bu tartışma çok konuşulacak.

2014.03.05 14:31 - Son Güncellenme: 2014.03.05 14:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Onur ve Malouda soyunma odasında tartıştı

 Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor ile sahasında oynadığı ve farklı şekilde kaybettiği maçın ardından soyunma odasında çok sert bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı. Akhisar Belediyespor'un deplasmanda 4-2 kazandığı maçın ardından gözyaşlarını tutamayan Onur Recep Kıvrak soyunma odasında büyük bir şokla karşılaştı. Milli kaleciye Fransız yıldız Malouda'dan sert sözler geldi.

Soyunma odasında tartışma
Trabzonspor'a sezon başında transfer olan Malouda, Onur Kıvark'ın gözyaşlarının ardından soyunma odasında bağırmaya başladı. "Ben kariyerim boyunca üst düzey takımlarda oynadım, böyle birşey görmedim. Takımın kaptanı nasıl ağlar. Hemen toparlanmalı ve dik durmalısın. Sen nasıl kaptansıni, kaptanlar ağlar mı?" sözleri Onur'da şok etkisi yarattı. Onur'un Malouda'ya cevabı ise aynı ses tonu ve setlikte oldu. Fransız futbolcuya çıkışan kaptan Onur "Sen bu şehirdeki insanların neler hissettiklerini anlasan böyle konuşmazsın" sözleriyle cevap verdi.

Tartışma idmanda devam etti

Soyunma odasında soğuk duş etkisi yaratan bu sözlerin ardından tartışma sona erdi sanıldı. Ancak Onur yapılan ilk idmanda yine söz aldı: "Bu zamana kadar para para dediniz, ben bundan sonra amatör ruhla oynayacağım. Profesyonel olmayacağım. Herkes aldığı paranın hakkını versin" diyerek tartışmanın boyutunu farklı bir noktaya taşıdı. O idman Hami Mandıralı'nın göreve başladığı ilk antrenman olmuştu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2014.03.05 14:31 - Son Güncellenme: 2014.03.05 14:31 - HABER MERKEZİ
A