Önümüz bayram deyip tahliye istedi

Önümüz bayram deyip tahliye istedi

Bursa'nın Gemlik Belediyesi'ndeki yolsuzluk iddialarıyla alakalı haklarında dava açılan sanıklar, Ramazan bayramı için tahliye talebinde bulundu.

2011.08.15 17:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Önümüz bayram deyip tahliye istedi

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "nitelikli zimmet, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanma" suçlarından yargılanan tutuklu sanıklardan tamirci K.A. ve Gemlik Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili A.I. ile davanın tutuksuz sanıkları İktisat ve Küşat Müdür Vekili S.K. eski Gemlik Belediye Başkanı F.M.G., Belediye Başkan Yardımcısı C.A., Ö.A., İ. Ö. ve S.K. tekrar hakim karşısına çıktı.
Gemlik Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili A.I. tahliyesini isterken duygulandı. 9 aydır tutuklu olduğunu ifade eden A.I., "Çocuğumu hiç görmedim. O, benim kursa gittiğimi zannediyor. Onu çok özledim. Eşimden boşanalı 7 yıl oldu. Kızıma ben cezaevinde olduğum için yaşlı annem ve babam bakıyor. Ama nereye kadar bakacak.Önümüz bayram. Bayramı çocuğumla geçirmek için tahliyemi istiyorum" dedi.
Davanın diğer tutuksuz sanığı tamirci K.A. da tahliyesini istedi. Mahkeme tutuklu sanıkların taleplerini redderken davayı ileri bir tarihe erteledi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.08.15 17:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A