Önce kameralara sonra polise yakalandı

Önce kameralara sonra polise yakalandı

Mersin'de bir mağazadan alışveriş yapan kadının cep telefonunu çalan şüpheli, polis tarafından arandığı sırada bir başka hırsızlık olayında suçüstü yakalandı.

2016.02.15 15:42 - Son Güncellenme: 2016.02.15 15:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Önce kameralara sonra polise yakalandı
00:22 Önce kameralara sonra polise yakalandı

İLGİLİ VİDEO

Önce kameralara sonra polise yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 31 Ocak tarihinde İnönü Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yürüten polis, iş yerinin güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, veznede sıra bekleyen bir kadının yanına yaklaşarak çantasındaki cep telefonunu yankesicilik yoluyla çalan zanlının kimliğini belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Zanlının yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği sırada Hastane Caddesi üzerinde aynı şekilde bir şahsın cep telefonunun çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis, kaçan şüpheli Murat D.'yi (28) metruk bir binada çaldığı telefonla birlikte suçüstü yakaladı.

Daha önce de benzer suçlardan kaydı olduğu öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, olayla ilgili bir kişinin ise arandığı bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.02.15 15:42 - Son Güncellenme: 2016.02.15 15:42 - HABER MERKEZİ
A